Άγγελος Κομβολίδης

Άγγελος Κομβολίδης – 2005/2007

Ο Άγγελος Κομβολίδης γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 1988 στο Leonberg της Γερμανίας . Αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και του αριστερού εξτρέμ .
Τα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής , θα τα κάνει στις ακαδημίες της T.S.V Eltingen σε ηλικία μόλις 6 ετών. Το 1999 μετακινείται στη VTB Στουγκάρδης και «εκπαιδεύεται» στις φημισμένες ακαδημίες της. Το ταλέντο του, τον φτάνει πρώτα μέχρι την εθνική ομάδα under 16 της Γερμανίας και έπειτα στην εθνική ομάδα παίδων της Ελλάδας. Η παρουσία του στην εθνική ομάδα, είναι αυτή που το καλοκαίρι του 2005 θα αποτελέσει το «διαβατήριο» για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.
Η Ένωση , «καθοδηγούμενη» από την σφιχτή οικονομική πολιτική εξυγίανσης που ακολουθεί ,στρέφει μεταγραφικά το βλέμμα της σε νέους ,ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της εθνικής νέων.Έτσι μετά τον Παπασταθόπουλο και τον Πλιάτσικα , αποκτά και τον Κομβολίδη καταβάλλοντας το ποσό των 50.000 ευρώ .
Αν και ο Κομβολίδης αφήνει κάποιες θετικές εντυπώσεις στα φιλικά προετοιμασίας ,τελικά δεν καταφέρνει να πείσει τον τότε προπονητή του Φερνάντο Σάντος , με αποτέλεσμα να μην σημειώσει καμιά επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ένας τραυματισμός στον έσω μηνίσκο ,το Γενάρη του 2006 ,θα κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα για τον νεαρό επιθετικό.
Το καλοκαίρι του 2006 ο καινούργιος τεχνικός της ΑΕΚ, Φερέρ ,θα ζητήσει το δανεισμό του Κομβολίδη, προκειμένου να «πάρει παιχνίδια» στα πόδια του.
Έτσι θα ακολουθήσει ο δανεισμός του σε Θρασύβουλο και Εθνικό Πειραιά (9 συμμετοχές) και τελικά το καλοκαίρι του 2007 θα αφεθεί ελεύθερος από την ΑΕΚ και θα υπογράψει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Στον «Γηραιό» θα καταγράψει 11 συμμετοχές και 2 τέρματα. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του η Αναγέννηση Καρδίτσας ,η Καβάλα και τέλος η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Από το 2011 η τύχη του αγνοείται.