Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος – (1993/1995)
Αμυντικός, γεννημένος στον Πειραιά στις 27 Ιουνίου 1971. Ξεκίνησε στις ακαδημίες του Μοσχάτου σαν επιθετικός αλλά η συνέχεια της καριέρας του στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων τον έφερε να οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας, όπου και καθιερώθηκε. Στη θέση αυτή αγωνίστηκε και στον επόμενο σταθμό της καριέρας του που ήταν η ομάδα της Προοδευτικής. Μετακινήθηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 1993 με ενέργειες του τότε προέδρου της ομάδας Γιάννη Καρρά που παλιότερα είχε διατελέσει και πρόεδρος της Προοδευτικής και είχε τις κατάλληλες διασυνδέσεις με την πρώην ομάδα του.
Σε δύο σεζόν δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μπάγεβιτς και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρωτάθλημα (είχε μία συμμετοχή για το κύπελλο της περιόδου 1993/1994). Αποχώρησε το καλοκαίρι του 1995 για τον Απόλλωνα Αθηνών. Μάλιστα αγωνίστηκε -εναντίον της ΑΕΚ- στον τελικό κυπέλλου της σεζόν 1995/1996 (ΑΕΚ-Απόλλων Αθηνών 7-1).
Η συνέχεια της καριέρας του τον έφερε στον Αθηναϊκό ενώ πριν αποσυρθεί από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο φόρεσε ακόμα τη φανέλα του Ατρόμητου, του Βύζαντα Μεγάρων και του Εθνικού όπου και τελικά κρέμασε τα παπούτσια του.
Τελειώνοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε εκείνη του προπονητή, δουλεύοντας για μία πενταετία σε ερασιτεχνικούς συλλόγους της Αθήνας.  Το 2012 η επιθυμία του να εγκατασταθεί μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του Καλαμάτα έγινε πραγματικότητα, λόγω και της κοινής μεσσηνιακής καταγωγής της συζύγου του. Εκεί ανέλαβε χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα της Καλαμάτας.