Κώστας Παυλόπουλος

Κώστας Παυλόπουλος – (1995/1998)
Ο γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου 1971 υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός, μεταγράφηκε στην ΑΕΚ σε μια περίοδο που η ομάδα έπαιζε το ποιοτικότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά ο ίδιος δεν κατάφερε να διακριθεί και να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα.
Αρχικά αγωνίστηκε στην Νάουσα, όπου τον πρόσεξαν οι υπεύθυνοι του Παναθηναικού και τον πήραν στην ομάδα τους το 1990. Στους “πράσινους” δεν κατάφερε να καθιερωθεί και μετά από έναν χρόνο μετακινήθηκε στην ομάδα του ΟΦΗ. Στην κρητική ομάδα είχε πολύ ικανοποιητική παρουσία, με αποτέλεσμα μετά από 4 χρόνια καλής απόδοσης να ξανακινήσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Αθήνας (κυρίως του Ολυμπιακού, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ρεπορτάζ των εφημερίδων της εποχής). Τελικά η ΑΕΚ (του Μιχάλη Τροχανά) κινήθηκε πιο γρήγορα και αποφασιστικά, με αποτέλεσμα να τον κάνει δικό της, το καλοκαίρι του 1995.
Στην δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε σε ομάδα πρωταθλητισμού, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να καθιερωθεί σε θέση βασικού στην ομάδα και στο διάστημα της παρουσίας του με τα κιτρινόμαυρα έμεινε στην “σκιά” των υπολοίπων κεντρικών αμυντικών της εποχής (Μανωλά, Κωστένογλου, Βλάχου, Ντόμπος, Καλιτζάκη). Συνολικά στην ΑΕΚ είχε μέχρι το 1998 μόλις 19 παρουσίες (τις περισσότερες ως αλλαγή) κι 1 γκολ για το πρωτάθλημα, ενώ τις 15 από τις 19 συμμετοχές του, τις είχε κατά την πρώτη του σεζόν στην ομάδα.
Ως μέλος του ρόστερ της ΑΕΚ κατέκτησε 2 κύπελλα (1996,1997) και 1 Super Cup (1996).
Στην συνέχεια της καριέρας του αρχικά επέστρεψε στον ΟΦΗ και μετά μεταγράφηκε στον Εθνικό Πειραιώς όπου έκλεισε την καριέρα του το 2002.