Χάνς Ντίτερ (Τίμο) Τσανλάϊτερ

Hans-Dieter (Timo) Zahnleiter – (1974/1977)
Γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1948 στο Μανχάϊμ.
Την περίοδο 1967-71 αγωνίστηκε στη Φ.Κ. Μανχάϊμ και την περίοδο 1971-74 έπαιξε στη Μόναχο 1860,ομάδα Β’Κατηγορίας της Γερμανίας εκείνη την εποχή.
Την περίοδο 1973-74 είχε μόλις 10 συμμετοχές εξαιτίας τραυματισμών.
Το καλοκαίρι του ’74 μεταγράφεται στην ΑΕΚ μαζί με τον επίσης γερμανό Βάλτερ Βάγκνερ.
Ο Τσανλάϊτερ αγωνιζόταν στο χώρο του κέντρου και διακρινόταν κυρίως για τις ανασταλτικές του ικανότητες ωστόσο από τη δεύτερη χρονιά και έπειτα τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας από τον Φάντρονκ,μιας και ο τελευταίος εκτιμούσε ότι έτσι η ΑΕΚ επιτυγχάνει περισσότερη ομορφιά στο παιγνίδι της.
Και στην ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε εκ νέου από τραυματισμούς και τελικώς τον Ιανουάριο του ’77 αποδεσμεύτηκε και επέστρεψε στη Γερμανία ώστε να εγχειριστεί.
Έπειτα,αγωνίστηκε για ένα έτος στη Πίερστατ και για δυο έτη στη Βορμάτια Βορμς όπου ολοκλήρωσε και τη ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.
Το 1983-84 ξεκίνησε τη προπονητική του θητεία με τη Ντάρμστατ,ομάδα Β’κατηγορίας της Γερμανίας,ενώ το 1984 εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Κολωνίας ως συνεργάτης του προπονητή της Χένες Λερ.
Στη συνέχεια είχε ένα πέρασμα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και άλλες γερμανικές ομάδες και το 1995 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννενα.
Ακολούθως και κατά διαδοχική σειρά ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία του Εθνικού Πειραιώς,Εθνικού Αστέρα,Αναγέννησης Καρδίτσας αλλα χωρίς κάποια αξιοσημείωτη επιτυχία.
Τον Ιανουάριο του 1999 απομακρύνθηκε απο την Αναγέννηση Καρδίτσας ένεκα των κακών αποτελεσμάτων και στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία,διατελώντας την περίοδο 2005-08 προπονητής της Σεκενχάϊμ.